Blog · News

Juan Carlos Ruano, campió de l’XI Torneig OWL ¡Aventureros al Tren!

Juan Carlos Ruano, s’ha proclamat campió del torneig en una ajustada i emocionant final. Marc Rodríguez, ha tornat a assolir la segona posició com l’edició anterior, molt a prop de guanyar per primera vegada. Remedios Ruiz, mare, i Dani García, fill. Han quedat en tercera i quarta posició respectivament.

Al torneig han participat 24 aventureres i aventurers, on han gaudit d’un torneig amb molt bon ambient, animat i competitiu.

El torneig ha comptat amb la col·laboració de Mathom, botiga online de jocs de taula amb també botiga física a les Galeries Maldà de Barcelona, que ha cedit diferents premis, com un fantástic ¡Aventureros al Tren! Europa 15 aniversari.
S’han sortejat premis entre els participants.

Aquí teniu un recull de fotos del torneig.