Torneig Carcassonne Festa Major SAB

Per la Festa Major de Sant Andreu de la Barca, a la tarda del primer dissabte de setembre, organitzem un torneig del joc de taula Carcassonne.CarcassonneBod_2016_ES_1.jpg

Carcassonne és un joc de temàtica medieval creat per Klaus-Jürgen Wrede i publicat l’any 2000 per l’editorial Hans im Glück. Va guanyar a l’any 2001, el prestigiós premi Spiel des Jahres (joc de l’any a Alemanya).

És un joc familiar ambientat a la zona de la ciutat emmurallada de Carcassonne, on mitjançant la col·locació de llosetes anirem formant un castell, un camí o un claustre, segons les llosetes que ens vagin sortint i depenent de quins Meeples (Homenets de fusta) col·loquem en cada moment, ens donaran punts per aconseguir guanyar la partida.

Aquest torneig te la gran col·laboració de DEVIR, editora del joc en castellà i català. Ja que ens cedeix els jocs necessaris per dur a terme el torneig i a més ens dona premis en forma de jocs per primers classificats.

logo-devir-caja-azul

Els guanyadors de les diferents edicions del torneig.

2022 – Núria Casanovas
2021 – Daniel García
2019 – Toni Soler
2018 – Juan Carlos Ruano
2017 – Charo Vico
2016 – Oscar Méndez
2015 – Ferran Martin
2014 – David Salmerón

Aquí teniu els diferents cartells de totes les edicions.

Torneig recolzat per la comunitat de Carcassonne.cat.

carcassonnecat-lletra-meeple

Comptem amb la col·laboració d’associacions, comunitat del joc Carcassonne i botiga de jocs de taula.

I de Ràdio Sant Andreu de la Barca.LOGO-RADIO-300PXSi voleu més informació del torneig, podeu visitar els esdeveniments dels tornejos del Facebook de Owl Language School.