Blog · News

Toni Soler, brillant campió del VI Torneig de Carcassonne

IMG_9355

Disputant un torneig pràcticament perfecte, on ha guanyat quasi totes les partides que ha jugat. En Toni Soler assoleix la victòria al VI Torneig de Carcassonne de Sant Andreu de la Barca. La segona plaça ha estat per un habitual del torneig Carles García. La partida pel tercer i quart lloc l’ha guanyada Samuel Arroyo a un David Salmerón, que ja va ser campió a la primera edició del torneig.

IMG_9360

Al torneig hi han participat 43 jugadors, que han jugat 3 rondes qualificadores i els 16 millors han passat a la següent fase d’eliminatòries de partides 1vs1, inclosa la final i el tercer i quart lloc. Ha comptat amb la col·laboració de DEVIR i de la Botiga de jocs de taula Mathom, que han cedit els premis per als finalistes i per sortejar.

Aquesta és la classificació final del torneig:Clasificació 2019.png